Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calcule în clasamentul WTA Ce se întâmplă cu Halep după abandonul lui Sharapova

ro

09 Aug, 2015 21:26 1353 Marime text
 
Simona Halep revine pe terenul de tenis după eliminarea rapidă suferită la Wimbledon, săptămâna viitoare în turneul de 2,3 milioane de dolari de la Toronto, scrie ziare.com.
 
După această veste, Simona are ocazia să se apropie de Maria Sharapova, după ce rusoaica a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.
 
Printr-o victorie la Toronto, Simona va ajunge la 6.050 de puncte, în timp ce Sharapova ar avea 6.386 de puncte.
 
În schimb, un parcurs negativ în Canada o poate face pe Simona să ajungă până pe locul 5 în clasamentul WTA, Petra Kvitova și Caroline Wozniacki fiind foarte aproape de ea.
 
Sportiva noastră nu va avea deloc o misiune facilă, urmând să aibă o adversară redutabilă încă din turul doi, primul în care va debuta (în primul tur are bye).
 
Astfel, Simona Halep se va duela în primul meci cu câștigătoarea dintre Jelena Jakovici (fost număr 1 mondial, actualmente pe locul 23 WTA) și Caroline Garcia (considerată o stea în ascensiune, locul 36 WTA).
 
Simona și Jankovici s-au întâlnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 în favoarea româncei. La ultima întâlnire directă, Simona a învins-o pe Jankovici în finală de la Indian Wells, după un meci de poveste.
 
În schimb, Simona și Caroline Garcia nu s-au întâlnit niciodată.
  

Sursa: Ziare.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii