Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mutarea care va bucura mulţi oameni Ce pot face cei care nu au cont pe Facebook

ro

26 Jun, 2015 09:55 1509 Marime text
 
Facebook a anunţat oficial că de acum nu mai este necesar ca o persoană să aibă cont activ pe Facebook pentru a folosi aplicaţia Messenger, potrivit yoda.ro. Deocamdată, doar persoanele din Statele Unite, Canada şi Venezuala vor putea să vadă în aplicaţia de Messenger, înainte de logare, opţiunea: „Nu eşti pe Facebook“ ce permite să-şi creeze un cont doar pentru aplicaţie folosind numele lor şi numărul de telefon.
 
Toate funcţiile de pe Messenger, inclusiv plăţile şi stickerele, precum şi convorbirile video şi de voce, vor fi disponibile pentru persoanele care vor folosi Messenger fără să aibă cont pe Facebook.


 
Principala diferenţă pentru utilizatorii non-Facebook, desigur, vor fi funcţiile care se bazează pe prietenii de pe Facebook. Fără o conexiune la un cont de Facebook, de exemplu, aplicaţia se va baza numai pe contactele din telefon pentru a găsi prieteni care folosesc serviciu.
 
Compania nu a oferit un termen pentru când Messenger pentru utilizatorii non-Facebook va fi disponibil în mai multe ţări, însă compania testează acest lucru în ţările disponibile.
 
Facebook a mizat mult pe Messenger în ultimul an, ajungându-se la peste 1 miliard de descărcări ale aplicaţiei după ce au fost adăugate funcţiile noi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii