Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce așteptări are selecționerul Finlandei de la meciul cu România

ro

12 Oct, 2014 22:15 1735 Marime text
Selecţionerul Finlandei, Mixu Paatelainen, a declarat ce așteptări are cu privire la meciul cu România, programat pentru marți, de la ora 21.45, în grupa F de calificare la Euro-2016. Antrenorul a mărturisit că va fi mulțumit și cu un egal.

 "Grupa este echilibrată, vor mai fi destule meciuri egale şi surprize. Irlanda de Nord are şase puncte, România a rămas cu victoria din Grecia, plus egalul cu Ungaria. Dacă vom fi concentraţi, energici şi vom specula situaţiile care se vor ivi, putem învinge România. Am putea juca la fel cum am făcut-o cu Grecia. Cu siguranţă nu va fi un meci mai uşor decât cel pe care l-am avut cu Grecia, ci măcar la fel de greu, dacă nu mai greu. Vom întâlni o echipă puternică, periculoasă pe contraatac, cu jucători tehnici şi rapizi. Avem o şansă bună să câştigăm, trebuie să ne gândim la victorie. Totuşi, n-aş fi supărat dacă nu am câştiga, aş fi mulţumit să nu pierdem meciul cu România", a spus Paatelainen, potrivit Mediafax.

Naționala Finlandei a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania Greciei, în etapa a doua a grupei F de calificare la Euro-2016.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii