Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnaval Mamaia 2014 Radu Mazăre îl va întruchipa pe împăratul roman Cezar de ziua sa de naştere

ro

28 Jun, 2014 23:10 5146 Marime text
Numărăm zilele până la startul carnavalului în stațiunea Mamaia. Weekend-ul viitor va avea loc prima paradă a carelor alegorice din acest sezon. Repetițiile au intrat deja în linie dreaptă, iar primarul Radu Mazăre a inspectat carul Primăriei pentru a pune la punct ultimele detalii. Acesta vrea ca show-ul de muzică și culoare care va anima stațiunea să iasă perfect.

Carnavalul din stațiunea Mamaia începe în data de 5 iulie, când primarul Constanței îl va întruchipa pe împăratul roman Cezar. Ziua aleasă pentru debutul carnavalului este chiar ziua de naștere a edilului din Constanța.

În acest an Primăria Constanța va avea propriul carul alegoric, iar potrivit Reporterntv.ro acesta a fost amenajat sub forma Colosseumului din Roma.

Potrivit aceleiași surse, alături de Radu Mazăre, care va purta costumul împăratului Cezar, va fi Delia în rolul Cleopatrei.

La carnaval vor participa 10 care alegorice, fiecare reprezentând câte un club din Mamaia.

Reporterntv.ro anunță că la carnaval participă și fiul edilului, Radu Mazăre Junior care îl va întruchipa pe Brutus.

„Brutus a fost ultima persoană care s-a întors împotriva lui Cezar. O să fie ceva interesant și frumos, cum a fost și anul trecut, plin de fete frumoase“, a declarat Radu Mazăre Jr. pentru Reporterntv.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii