Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpitanul naţionalei de rugby a fost suspendat două săptămâni

ro

09 Oct, 2015 01:33 1237 Marime text
Federaţia Română de Rugby a anunţat, astăzi, pe site-ul oficial, că Mihai Macovei, căpitanul "Stejarilor", a fost suspendat pe o perioadă de două săptămâni pentru un placaj periculos aplicat în meciul cu Canada, de la Cupa Mondială.
"Mihai Macovei s-a prezentat în faţa Comisiei de Disciplină, iar în baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale şi după vizionarea imaginilor video luate cu camere diferite, s-a considerat că românul a făcut un gest care a pus în pericol integritatea corporală a adversarului său. Macovei a negat acuzaţiile aduse în acest caz. Comisia a decis ca Mihai nu mai poate evolua pe perioada a două săptămâni după ce iniţial risca o suspendare de trei săptămâni", se arată pe site-ul frr.ro. Suspendarea lui Macovei va expira la 19 octombrie.
Antrenorul Stejarilor, Lynn Howells va anunța vineri echipa care va intra în teren în meciul contra Italiei, ultimul meci al României din faza grupelor de la această ediție a Cupei Mondiale.
Echipa naţională a României a reuşit, marţi, cea mai importantă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, după ce era condusă cu 15-0 în minutul 52 al partidei de la Leicester. Macovei a reuşit în acea partidă două eseuri.


sursa foto: frr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii