Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania electorală debutează cu probleme în Constanța „Administraţia municipiului Constanţa încalcă legea!”

ro

03 Oct, 2014 00:22 3156 Marime text
ACL Constanța a lăsat, pe Facebook, imediat după ora 00.00, oră la care a debutat campania electorală pentru alegerile prezidențiale, următorul mesaj: „Pentru a doua oară când administraţia municipiului Constanţa încalcă legea! Nici în momentul acesta panourile pentru afişajul electoral nu sunt montate în municipiul Constanţa. Oare cine este vinovat? Decebal Fagadau sau Gabriel Stan? Acestea sunt afişele care trebuiau lipite pe acele panouri.”.

ACL Constanța a postat pe pagina de socialziare imagini cu zeci de afișe în care apare Klaus Iohannis, candidatul ACL în cursa pentru Cotroceni, și care zac pe mase, în lipsa panourilor pentru afișajul electoral.

PSD Constanța a furat startul campaniei electorale


În urmă cu opt ore, tot pe pagina de Facebook a ACL Constanța, membrii alianței au sesizat prima neregulă și și-au exprimat indignarea că PSD Constanța a furat startul campaniei electorale. „INCA O DATA VICTOR PONTA SI PSD FAC CEEA CE STIU MAI BINE: SA MINTA, SA NU RESPECTE LEGEA SI SA ISI BATA JOC DE CETATENI!
Premierul Victor Ponta și PSD încearca cu disperare sa câștige voturi, chiar daca asta inseamna sa fure startul campaniei electorale. PSD Constanta a montat deja atat in municipiu, cat si in judet, bannere cu Victor Ponta nerespectand prevederile legale, conform carora campania electorala incepe in noaptea de joi spre vineri, la ora 0.00”.

În acest sens, au fost postate și mai multe fotografii cu bannerele în cauză.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii