Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 - Bugetul județean, pe ordinea de zi Consiliul Județean Constanța, reunit în sedință ordinară (galerie foto)

ro

29 Sep, 2016 13:14 1795 Marime text
În aceste momente, în sala "Remus Opreanu", din cadrul Palatului Administrativ, Consiliul Județean Constanța (CJC) se reunește în ședință ordinară.
 
Pe ordinea de zi, se afla 28 de proiecte de hotărâre. Printre acestea, se află proiectul pentru modificarea bugetului județean, proiectul pentru modificarea bugetului Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța (RAJDP) și proiectul privind desemnarea unui reprezentant al județului încadrul Adunării Generale a Acționarilor Societății Naționale "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu –Constanța " SA.
 
De asemenea, consilierii vor decide astăzi cine va fi noul lor coleg, dupa demisia consilierului Lucian Lungoci.

UPDATE 3, ora 14:20:
Reprezentantul CJC în AGA Aeroportului Internațional de la Mihai Kolgălniceanu va fi social democrata Ramona Petcu, votată astfel de colegii din consiliu. De altfel, și președintele CJC va reprezenta județul în AGA Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Sud-Est“ pentru situații de urgență.
 
Liberalul Marian Iordache a primit și el vot favorabil pentru a face parte din AGA Asociației „Euroregiunea Marea Neagră“.
 
Ședința de Consiliu Județean a luat sfârșit. Amănunte despre ce s-a dezbătut astăzi, puteți citi în ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța. 

UPDATE 2, ora 13:56:
PNL l-a nominalizat pe Marian Iordache pentru a fi reprezentantul județului în AGA a Asociației „Euroregiunea Marea Neagră“. PSD nu a făcut nicio nominalizare pentru acest post. Este așteptat votul consilierilor.
 
Partidul Social Democrat l-a nominalizat pe președintele CJC Horia Țuțuianu pentru a reprezenta județul Constanșa în AGA Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Sud-Est“ pentru situații de urgență. PNL nu a făcut nicio nominalizare pentru acest post. Se așteaptă votul. 

PSD a propus-o pe Ramona Petcu pentru a fi reprezentantul județului în AGA Societății Naționale „Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu“. Din partea PNL a fost propus George Niculescu. Propunerile au fost supuse la vot. 

UPDATE 1, ora 13:40:
La ședința de astăzi sunt prezenți 32 de consilieri din 36. Cinci noi proiecte au fost introduse suplimentar pe ordinea de zi, la inițiativa președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu.
 
De asemenea, au fost retrase de pe ordinea de zi două proiecte 6 și 11, adică proiectele referitoare la atribuirea licențelor de traseu pentru efectuarea de transport public de persoane societății CDI Transport Intern și Internațional SRL și proiect privind aprobarea Caietului de obiective pentru comisia de proiecte management la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
 
Proiectul privind aprobarea Caietului de obiective pentru Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, după ce ieri, Magdalena Tița și-a prezentat demisia din funcția de director al instituției.

Ionela Lokman este numele propus de PSD pentru postul vacant de consilier județean. Propunerea a fost validată de membrii Consiliului Județean, iar Lokman a depus jurământul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii