Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţul celor aproape 50 de percheziţii în Constanţa Mascaţii au confiscat patru autoturisme, lei, euro, dolari dar şi arme albe

ro

05 Sep, 2012 13:18 1683 Marime text
tigarete.jpg
Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au efectuat mai multe perchezitii domiciliare, in diferite locatii din municipiile Constanta si Medgidia, in cadrul unei actiuni complexe, avand ca obiectiv prevenirea si combaterea contrabandei cu tigari.

Astfel, ieri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, beneficiind de suportul informativ si tehnic al D.G.I.P.I. - S.J.I.P.I. Constanta, sprijiniti de lucratori din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi si ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta, cu participarea reprezentantilor D.R.A.O.V. Constanta si ai Garzii Financiare, au descins in mai multe locatii de pe raza municipiilor Constanta si Medgidia, in cadrul unei actiuni complexe de combatere a contrabandei cu tigari. Au fost efectuate 47 de perchezitii in vederea descoperirii unor locatii despre care existau suspiciuni ca aveau depozitate tigari de contrabanda spre a fi valorificate in mod ilegal, ocazie cu care au fost descoperite 600.000 de tigarete de contrabanda si alte produse accizabile, precum si unele bunuri a caror detinere este interzisa de lege. Cantitatea de tigari, diferite marci, a fost indisponibilizata in Camera de corpuri delicte a Garzii de Coasta. Cu acelasi prilej au fost ridicate in vederea confiscarii 4 autoturisme (un Mercedes, un Nisan si doua Opel Corsa), sume de bani 50.000 lei, 200 euro si 50 $, dar si arme albe constand in sabii, cutite si materiale pirotehnice. In prezent sunt cercetate 15 persoane suspecte de implicarea in activitati de contrabanda cu tigari si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Cercetarile continua in cauza, cu prezentarea suspectilor la Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, in vederea audierii acestora de catre procurorul de caz si a luarii masurilor ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii