Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Batranul de la Bucuresti din dosarul Bercea Mondial se recomanda drept ofiter SPP

ro

27 Jul, 2014 15:37 3466 Marime text
Fostul procuror Eugen Iacobescu a susținut că Bercea Mondial a acționat în trei direcții pentru eliberarea sa din închisoare. Una dintre direcții este cea a "Bătrânului de la București".

Potrivit Romania Tv, batranul de la Bucuresti este un fost coleg de celula al lui Bercea Mondial. Cat timp s-au aflat impreuna in detentie, acesta s-a laudat ca este ofiter SPP si ca este foarte apropiat de Traian Basescu, astfel ca atunci cand a fost eliberat, Bercea Mondial i-a spus fiului sau, Florin Anghel, sa ia legatura cu el.

De altfel, pretinsul ofiter SPP este cel in care familia Bercea si-a pus nadejdea ca va interveni pe langa presedintele Traian Basescu pentru ca Bercea Mondial sa fie eliberat din inchisoare. Mai precis, acesta este considerat intermediarul dintre Bercea Mondial, familia Bercea si cei care ar fi trebuit sa-l puna in libertate.

Romania TV a prezentat mai multe imagini cu cel care se recomanda ofiter SPP sau SRI, alaturi de sefi de stat precum Ion Iliescu si Emil Constantinescu.

Intermediarul lui Bercea Mondial a ajuns dupa gratii, tocmai pentru ca a imprumutat o masina sub pretextul ca este ofiter SPP, dar nu a mai returnat-o, ajungand astfel in atentia oamenilor legii, transmite Romania Tv.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii