Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu a leșinat în sala de judecată

ro

30 May, 2014 17:35 1941 Marime text
Bărbatul care l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu a leșinat în sala de judecată. Acesta a fost adus la Tribunalul Constanța la ora 15.30, transmite România Tv, iar la ora 17.00 a intrat completul de judecată în sală.

O ambulanță este deja în drum pentru a-l prelua pe bărbat sau pentru a-i oferi îngrijiri medicale.

Nu se știe dacă ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, ar avea probleme de sănătate, acesta nu a oferit date cu privire la starea de sănătate. Ca atare, nu se știe din ce cauză a apărut leșinul. Puteau fi emoțiile sau o problemă de sănătate. 

UPDATE: 17.49

Medicii au intrat deja în tribună pentru a-i acorda bărbatului îngrijiri medicale, transmite Romania Tv.
Avocatul Pavel Abraham, intrat în direct la România Tv, a precizat că cei care conduc ancheta sau președintele instanței, conform procedurilor, în astfel de cazuri trebuie să întrerupă, pe moment, orice activitate, urmând ca mai apoi să se reia activitatea normală.

UPDATE: 18.00

Potrivit România Tv, bărbatul a primit îngrijiri medicale. În urmă cu scurt timp echipajul de Ambulanță a plecat de la fața locului. Nu a fost necesar ca bărbatul care l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu să fie transportat la spital.

Amintim că ginerele lui Bercea Mondial şi fiica acestuia l-ar fi şantajat pe fratele preşedintelui. Potrivit unui comunicat remis de DNA, „procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe o durată de   24 ore (începând de la data de 30.05.2014 , ora 23,55, până la data de 31.05.2014, ora 23,55) a inculpatului Constantin Marius, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, în stare de recidivă, prevăzută de art.131 din Legea nr.78/2000”. În cauză mai sunt cercetate două persoane, respectiv Anghel Izaura şi un minor în vârstă de 17 ani, faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, prevăzută de art.131 din Legea nr.78/2000.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii