Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacary Sagna şi Peter Aerts, la gala Superkombat. „Îmi place Mamaia, vin aici mereu“

ro

01 Aug, 2016 12:56 3238 Marime text
Constănțeanul Eduard Chelariu și Amansio Paraschiv au reușit să obțină victorii spectaculoase, prin KO, la gala Superkombat de la Mamaia, acolo unde au fost prezenți peste 2.000 de spectatori, printre care fundașul lui Manchester City, Bacary Sagna, și legenda K-1, Peter Aerts (antrenorul luptătorului turc Murat Aygun, care a evoluat în main-event).

Bacary Sagna, fundașul naționalei Franței, s-a declarat încântat de confruntări. „Am fost și acum doi ani la Superkombat, s-a întâmplat ca și acum să urc în ring tot la Alex Filip. Îmi place Mamaia, vin aici mereu, sunt mereu bine primit, sunt fan“, a spus Sagna, completat de Peter Aerts, triplul campion mondial K-1: „E prima oară când vin în România, câțiva dintre sportivii de aici sunt foarte buni și de mare viitor. Sper să mă reîntorc cât mai curând la o gală Superkombat”.

Următoarea gală a promoţiei este programată în această sâmbătă, pe Galionul din Comănești, acolo unde sunt așteptați peste 20.000 de spectatori la ultimul meci din cariera lui Ionuț Iftimoaie, contra spaniolului Jorge Loren, pentru titlul mondial la categoria super cruiser.

Foto: Superkombat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii