Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Stanciu a demisionat din funcția de director general al ROMATSA

ro

28 Aug, 2015 16:30 2066 Marime text
Aurel Stanciu și-a dat, astăzi, demisia din funcția de director general al ROMATSA, motiv pentru care ministrul Transporturilor, Iulian Matache, solicită sindicatului și conducerii regiei continuarea negocierilor, semnarea contractului colectiv de muncă și renunțarea la grevă, informează b1.ro.
 
„În urma demisiei din funcția de director general, prezentate astăzi de domnul Ion-Aurel Stanciu, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație – ROMATSA, solicit atât sindicatului cât și conducerii regiei continuarea negocierilor pentru încheierea și semnarea Contractului Colectiv de Muncă și mai ales renunțarea la greva generală. Consider că în în condițiile actuale este inutil acest protest care afectează activitatea din domeniul aerian și confortul cetățeanului ”, se arată într-un comunicat al ministrului Transporturilor, Iulian Matache.
 
Aurel Stanciu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie semnată de premierul Victor Ponta şi publicată în Monitorul Oficial.
 
Sindicaliștii de la ROMATSA au anunțat că vor declanșa grevă generală pe 1 septembrie 2015, dacă autoritățile nu vor rezolva până atunci problemele cu care se confruntă salariații. 

Sursa foto: www.vreaudreptate.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii