Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonescu lămurește ce rol au jucat Orban și Atanasiu în plecarea sa din fruntea partidului

ro

31 May, 2015 09:10 2050 Marime text
 
Crin Antonescu a lămurit marele mister al implicării lui Teodor Atanasiu și Ludovic Orban în decizia sa de a pleca din fruntea Partidului Național Liberal, imediat după alegerile europarlamentare.

„Ei nu au jucat niciun rol în demisia mea, în decizia mea de a demisiona din funcția de președinte al PNL. Absolut niciun rol, ei n-au jucat niciun rol nici în decizia mea de a renunța la candidatura la președinție. Lucrurile sunt foarte simple.”, a explicat Crin Antonescu sâmbătă seară, la B1 TV, într-un interviu oferit lui Dan Andronic.

Întrebat de ce totuși i-a menționat pe cei doi lideri ai PNL, la momentul retragerii din fruntea PNL, Antonescu a precizat următoarele: „Ca să nu-i menționez atunci pe alții. Sigur că vă spun și dvs și celor interesați pentru că nu e nimic misterios, nimic conspirativ, nimic urât”.

La momentul retragerii sale din fruntea PNL, în presa a apărut informația că a existat o lovitură de palat, orchestrată de Teodor Atanasiu și Ludovic Orban, care urmăreau impunerea lui Klaus Iohannis în fruntea partidului și respectiv în calitatea de candidat al liberalilor la prezidențiale.


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii