Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Popescu, preşedintele ACIA "Mazăre a distrus Constanța”

ro

09 Jun, 2014 18:01 1686 Marime text
Andrei Popescu, preşedintele Asociației Constanța Ia Atitudine (ACIA) a dat astăzi publicităţii un comunicat de presă în care vorbeşte despre realizările din acest mandat ale primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre.
 
”Mazăre ne-a mințit pe toți, și pe cei care l-au votat, și pe cei care nu au făcut-o. Nu numai că nu avem un CET nou, dar nici nu vom avea în următorii ani. Mai mult, prețul gigacaloriei a explodat. Să ne aducem aminte că în septembrie 2011 constănțenii plăteau 170 de lei pentru gigacalorie, iar acum plătesc 358,54 de lei”, a precizat Andrei Popescu în comunicat.
 
De asemenea, în comunicat se mai arată faptul că ACIA nu este de acord cu ritmul de construcţie a clădirilor în municipiu şi a faptului că spaţiul verde este distrus. ”Ne transformăm într-o junglă de beton. Ne sufocăm în oraș. Îi cerem primarului de Mamaia să oprească acest masacru asupra spațiului verde”, a mai declarat preşedintele ACIA în comunicatul de presă.

”Mazăre a distrus Constanța. Au mai trecut doi ani de zile de mandat, iar constănțenii și-au dat seama că au fost mințiți. E vremea să îl trimitem în Madagascar, acolo unde îi place, și să aducem în loc pe cineva căruia îi pasă de acest oraș și de oamenii săi”, a conchis Andrei Popescu, în comunicatul dat publicităţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii