Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă la grădiniță, după ce o educatoare a fost filmată în timp ce bătea copiii

ro

24 Oct, 2016 09:47 1295 Marime text
Anchete la grădinița din localitatea Vrâncioaia, judeţul Vrancea, acolo unde o educatoare a fost filmată în timp ce agresa copiii. Protecția copilului și Inspectoratul școlar au anunțat că vor analiza cum s-a ajuns la această situație, informează B1 TV. Între timp vin și explicațiile de la mama care a filmat toată scena. Nu a intervenit pentru că, deși mai erau reclamații pe numele educatoarei, până acum nu a fost luată nicio măsură pentru că nu existau dovezi. 

„Puteam sa intervin. Ştiţi de ce nu am intervenit? Pentru că dânsa, când a mai avut reclamaţii, au spus că numai cu filmări se poate rezolva cazul. A trebuit să stăm liniştiţi și să filmăm cum îi bate, îi maltratează”, a povestit aceasta, potrivit B1 TV.

Educatoarea face pe nevinovata și spune că niciun copil nu a avut de suferit, conform B1 TV: „Eu pozez nevinovată... ce am făcut? Copilul nu a suferit! L-am tras de urechiuşe şi două palme aşa. Nu a suferit, că până a plecat mi-a scos peri albi din cap”.

Educatoarea riscă să i se desfacă pe loc contractul de muncă. Luni va fi trimisă o echipă pentru a lua măsuri necesare. Ele vor fi luate în funcție de gravitatea faptelor. 

Directorul a spus că nu a putut vorbi prea mult cu ea pentru că e emotivă și s-a panicat. Totuși, el a precizat că s-a deschis și o anchetă internă.


Citeşte şi 

Educatoare, surprinsă în timp ce loveşte mai mulţi copii la o grădiniţă (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii