Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenințarea lui Remus Cernea pentru Radu Mazăre

ro

13 May, 2014 17:15 2135 Marime text
Remus Cernea nu a ezitat să-i dea un răspuns primarului Constanţei, Radu Mazăre.

Edilul a declarat astăzi că l-a văzut pe deputat „ţinându-se de mână cu unul” şi că abia aşteaptă să îl vadă pe tocuri. Reacția deputatului constănțean nu a întârziat. „Dacă domnul Radu Mazăre vede în mine un rival politic pe care să îl atace, probabil că după încă două-trei astfel de declaraţii, mă voi hotărî să candidez pentru Primăria Constaţa", a declarat Cernea la Realitatea.net.

Parlamentarul susține că asistăm la un atac la persoană. „Declaraţia domnului Mazăre în ce mă priveşte este în mod evident o încercare de atac la persoană. În privinţa orientării mele sexuale, m-am mai exprimat, inclusiv pe voxpublika, şi evident că declaraţia domnului Mazăre este o minciună", a adăugat Remus Cernea.

Anticipate la Constanța?

Cernea este convins că toți cetățenii Constanței își doresc un primar responsabil, susțind că nu este exclus ca în curând să avem alegeri anticipate pentru Primăria Constanța. „Mă gândesc însă că dacă în faţa procurorilor dă declaraţii la fel de inexacte, s-ar putea să avem în curând alegeri anticipate pentru primăria Constanţa. De asemenea, dacă domnul Radu Mazăre vede în mine un rival politic pe care să îl atace, probabil că după încă două-trei astfel de declaraţii, mă voi hotărî să candidez pentru Primăria Constaţa. Cred că tot mai mulţi cetăţeni din Constanţa îşi doresc un primar responsabil, care pe lângă proiectele pe care le susţine este şi un model de prestanţă şi de atitudine civilizată în societate", a menționat deputatul la Realitatea.net.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii