Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă pentru pompieri Explozie puternică într-o casă din Tulcea

ro

02 Feb, 2013 09:38 1677 Marime text
S-a întâmplat sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.30. Pe numărul unic de urgenţă 112 a fost nunţat faptul că pe strada Constructorilor din cartierul Vest al municipiului Tulcea a explodat o butelie.

Pompierii militari de a Detaşamentul Tulcea au ajuns la faţa locului. Victima, un tânăr de 32 de ani din municipiul Tulcea, care se afla la momentul respectiv în locuinţă, a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea şi transportată la Unitatea de Primirie Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Din primele date, acesta ar fi suferit arsuri la nivelul feţei, dar este în afara oricărui pericol.

Adunaţi în faţa blocului, vecinii povestesc despre ce s-a întâmplat azi dimineaţă. „Eu am înţeles că din cauza unei fete ar fi dat drumul la butelie şi că a făcut asta intenţionat. Dar pentru o fată să explodăm toţi?“, strigă una dintre femeile care locuiesc în acel bloc.

Tânărul de 32 de ani nu era proprietarul locuinţei de pe strada Constructorior, stătea în gazdă. Unii vecini spun că ceea ce s-a întâmplat azi dimineaţă ar fi fost un accident. În locuinţa din Vest ar fi avut loc o petrecere aseară, iar cineva a uitat butelia deschisă. Azi dimineaţă, tânărul de 32 de ani ar fi aprins lumina şi aşa a avut loc explozia.

„Noi dormeam. Dintr-o dată am auzit un bubuit puternic. Nu ne-am dat seama iniţial ce este, am ieşit pe casa scării şi am aflat“, spune speriată o altă vecină.

 Din câte povestesc cei care locuiesc în zonă, în urmă cu câţiva ani au mai avut o explozie în bloc (la etajul patru). 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii