Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul Mugur Mihăescu este noul consilier personal al primarului Capitalei, Gabriela Firea

ro

28 Aug, 2017 20:03 2206 Marime text
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, își completează echipa cu un nou consilier personal, care va avea ca principală responsabilitate relația dintre municipalitate, prin toate instituțiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucureștiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curățenie, ordine publică etc.
 
În urma consultării cu membrii Asociației Comercianților din Centrul Istoric al Bucureștiului, persoana desemnată să ocupe această funcție este vicepreședintele ACCIB, Mugur Mihăescu.
 
Gabriela Firea, Primar General:
 

'Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic și comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care își desfășoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, așa că le-am solicitat să-și desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvarea acestor probleme și cred că o persoană din afară ne poate ajuta să urnim lucruri care păreau înțepenite pe vecie'.

Sursa foto: Facebook/Mugur Mihaescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii