Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune de salubrizare în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

ro

12 Nov, 2013 18:21 1540 Marime text
Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) împreună cu Penitenciarul  Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Tulcea s-au reunit pentru o activitate comună ce s-a derulat în zilele de 6-7 noiembrie 2013.

Activitatea a constat în igienizarea şi evacuarea deşeurilor existente pe canalul Sireasa până la Confluenţa cu canalul Trofilca. În această operaţiune de igienizare şi protejare a teritoriului Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării s-au implicat aproximativ 30 de persoane, din care 14 fiind Private de libertate, din regimul semideschis, care s-au oferit să presteze această muncă pe bază de Voluntariat.

La această acţiune, coordonată de un inspector ecolog din cadrul ARBDD, s-au colectat aproximativ 8 tone de deşeuri constând în PET-uri, materiale din plastic, gunoi menajer, hârtie, sticle, textile, etc. Pentru organizarea în bune condiţii a acestei acţiuni au mai colaborat: Serviciul de Salubritate Tulcea care a intervenit cu mijloace de transport pentru evacuarea deşeurilor rezultate şi agentul economic SC Azimut SRL care a asigurat transportarea fluvială a acestora.

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării mulţumeşte tuturor colaboratorilor

implicaţi în această activitate de salubrizare şi speră în colaborări la fel de fructuoase şi pe viitor.

Pentru mai multe informaţii despre această acţiune puteţi apela la dl. inspector ecolog Gheba Pavel-District ecologic Tulcea, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării

Sursa: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii