Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Accident rutier pe bulevardul I.C. Brătianu Trei maşini s-au lovit în faţa liceului Ovidius

ro

30 May, 2014 16:51 2418 Marime text
Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un accident rutier a avut loc la intersecţia dintre bulevardul I.C. Brătianu şi bulevardul 1 Decembrie. Potrivit unor surse, accidentul a avut loc chiar în faţa liceului Ovidius, pe bulevardul I. C. Bratianu. În incident au fost implicate trei autoturisme. Primele două maşini erau staţionate regulamentar la semafor pe sensul de mers către Policlinica 2. Pe fondul nerespectării distanţei în mers, un autoturism Ford Ka, venind din spate, a lovit cea de-a doua maşină staţionată care la rândul ei a lovit primul autoturism. 

UPDATE:

În jurul orelor 16.10, C. V. (un bărbat în vârstă de 31 ani din localitatea Ion Corvin, județul Constanţa) a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu, pe banda a doua de mers, dinspre strada Th. Burada către bulevardul 1 Decembrie 1918 şi ajungând în dreptul liceului Ovidius, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă - spate cu un alt autoturism condus de A. C. (un bărbat de 30 ani din municipiul Constanţa) şi care se afla oprit la semafor în coloană.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat către înainte unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P. I. (o femeie în vârstă de 30 ani din municipiul Constanţa), care era oprit în coloană la semafor.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C. V.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii