Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier mortal după pelerinajul de la Iași. Un bărbat a murit după ce a adormit la volan și a intrat într-o mașină ce circula pe contrasens

ro

15 Oct, 2017 16:41 2276 Marime text
O femeie a fost transportată la spital după ce a suferit răni uşoare în urma unui accident rutier care a avut loc duminică după-amiază pe raza localităţii Budăi.
 
Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a declarat pentru AGERPRES că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bacău, a aţipit la volan în timp ce se deplasa spre localitatea Sârca, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autovehicul care circula regulamentar.
 
Băcăuanul ar fi stat toată noaptea de sâmbătă spre duminică la rând pentru a se închina la racla cu moaştele Cuvioasei Parascheva.
 
În urma impactului, autovehiculul lovit s-a răsturnat pe şosea, iar pasagerul din dreapta şoferului, o femeie, a fost transportată de un echipaj SMURD la spital din cauza leziunilor suferite.
 Echipaje de poliţişti şi criminalişti au ajuns la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Sursa: AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii