Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A vrut să se arunce din avionul care mergea la Ibiza Un român a provocat o aterizare de urgență

ro

06 Jan, 2016 08:46 1712 Marime text
 
Un român a încercat să deschidă, în zbor, uşa unui avion care efectua o cursă internă în Spania. Autorităţile au stabilit că nu este vorba despre un caz de terorism, transmite site-ul ultimahora.es, relatează Sursazilei.ro.

Incidentul a avut loc luni la bordul unui avion care zbura între Palma de Mallorca şi Ibiza. Imediat după decolarea avionului, un pasager s-a ridicat de pe scaun şi s-a îndreptat spre una din uşile aeronavei. Fiind într-o stare vizibilă de nervozitate, acesta a încercat să deschidă uşa avionului.Bărbatul, un român în vârstă de 44 de ani, a fost imobilizat în câteva secunde de alţi pasageri şi de însoţitorii de bord.Piloţii au alertat cel mai apropiat turn de control şi au decis aterizarea de urgenţă la Ibiza, mai spune sursazilei.ro.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, românul a fost reţinut de agenţi ai Gărzii Civile, sub acuzaţia de perturbare a unui zbor cu pasageri. El a explicat că a vrut să deschidă uşa aeronavei ca să se sinucidă. Românul a fost preluat de o ambulanţă şi internat la Spitalul de Psihiatrie Can Misses din Ibiza, unde starea sa va fi evaluată, potrivit sursazilei.ro.

Sursa: Sursazilei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii