Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Angela Ciochină! (video)

ro

07 Jul, 2015 17:54 4278 Marime text
 
O stea a muzicii româneşti s-a stins din viaţă. A fost găsită moartă în casă azi dimineaţă de femeia care se ocupa de curăţenia casei.  Angela Ciochină a fost colegă de scenă cu Angela Similea şi Mihaela Runceanu. S-a măritat la 38 de ani, cu un om de radio, dar n-a stat cu acel bărbat decât câteva luni, pe motiv că nu aveau nimic în comun. Angela a povestit că s-au cunoscut prin telefon.
Cariera ei s-a curmat brusc în 2009 din cauza bolii. În timp ce medicii se străduiesc să-i găsească leacul, cântăreaţa, care făcea ravagii cu vocea şi cu frumuseţea ei, în anii ‘80, compune piese, în speranţa revenirii pe scenă. Spunea că muzica este viaţa ei şi că ar fi cântat chiar şi în scaun cu rotile. "Mă văd urcată pe scenă şi cântând", spunea în urmă în câţiva ani artista de patul de spital. Ea a fost paralizată de la brâu în jos. Deși nu a vrut să spună de ce boală suferă, apropiaţii ei susţin că a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. Solista nu are moştenitori, dar nu regreta acest lucru.
Cântăreaţa s-a născut în comuna Urecheni (judeţul Neamţ) şi era fată de preot. A lansat şlagărele “Odată cu cîntecul”,  “Am vrut” şi “Salcâmul de pe strada mea”. În 2007, după decesul tatălui ei, Angela Ciochină a revenise în casa părintească. Cel mai probabil artista o să fie înmormântată la cimitirul Bellu.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii