Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

3-7 septembrie Festival de paraşutism pe plaja de la Costineşti

ro

03 Sep, 2014 14:08 2067 Marime text
În perioada 3-7 septembrie, iubitorii de adrenalină sunt aşteptaţi la mare, pe plaja de la Costineşti, pentru a asista la demonstraţii spectaculoase ale paraşutiştilor TNT Brothers din Bucureşti.
 
Cei care doresc să-şi testeze limitele pot încerca un salt în tandem cu instructori profesionişti. De asemenea, pot participa la cursuri de iniţiere în paraşutism. Centrul de paraşutism TNT Brothers este afiliat la U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante autorităţi în domeniu, şi oferă cursuri de iniţiere şi licenţiere în paraşutism, conform metodei AFF - Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism.

Vârsta minimă pentru un salt în tandem cu paraşuta este de 18 ani. Cei care au între 16 şi 18 ani şi îşi doresc să încerce senzaţia unui salt au nevoie de acordul  părinţilor, legalizat de către notar. Costul unui salt cu paraşuta, în tandem cu un instructor profesionist, este de 700 de lei. Cei care îşi doresc imagini din timpul experienţei au opţiunea saltului în tandem cu fimare (930 de lei) sau a tandemului cu filmare şi fotografii (1.000 de lei).  
 
În anul 2010, Dragoş şi Bogdan Boeru au înfiinţat asociația sportivă TNT Brothers pentru a promova în România salturile cu paraşuta. Astăzi, datorită evoluției tehnicii și echipamentelor, saltul cu parașuta în tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume.
În patru ani, TNT Brothers a devenit cel mai mare centru privat de parașutism din sud-estul Europei. De asemenea, TNT Brothers a iniţiat un festival de paraşutism, Bucharest Slydiving Boogie, organizat de două ori pe an, deschis tuturor celor care doresc să afle cât mai multe informaţii despre acest sport şi să încerce senzaţia unui salt cu paraşuta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii