Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj pe final de campanie electorală PNL Constanța - „Dacă ne pasă de Constanța, pe 11 decembrie ieșim din case și votăm“

ro

08 Dec, 2016 15:30 2686 Marime text

Candidații Filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie au susținut, astăzi, o conferință de presă, în care au vorbit despre campania electorală, care se apropie de sfârșit, şi au mulțumit tuturor celor care au participat la acțiunile de promovare ale candidaților, dar și electoratului care a fost deschis să îi cunoască pe candidați.
 
„A fost o campanie atipică, așa cum ne-a obișnuit și campania de la locale, având în vedere schimbările legislative care au avut loc, benefice, spunem noi. Nu a fost o campanie deloc ușoară, pentru că efortul depus a fost substanțial pe toate palierele și aș vrea să mulțumesc tuturor activelor de partid de pe toate nivelele, de la toți aleșii locali, primari, consilieri locali, județeni, dar și toți membrii de partid, din toate echipele de pe teren, pentru că se simte că schimbare are loc în fiecare dintre noi și asta am văzut-o și în campania aceasta“, a declarat şeful de campanie al PNL Constanța, George Muhscină.
 
Fiecare din cei 6 candidați pe locuri eligibile de la Constanța au îndemnat constănțenii să iasă la vot, să își exprime opțiunea electorală pe 11 decembrie și să aleagă echipa PNL pentru a ajunge în Parlamentul României.
 
„Ne-am angajat în această campanie să menținem dialogul pe perioada celor patru ani, să ne întâlnim o dată pe semestru în adunări generale în comunități, să ne deschidem cabinete parlamentare în orașele mari și să îi ascultăm pe cetățeni. Iar prin interpelări și declarații politice să rezolvăm, să găsim soluții la problemele politice și desigur să ne tragem de acolo seva pentru inițierea unor acte normative“, a declarat în conferință candidatul pentru un post de senator al PNL Constanța, Lucia Varga.
 
Și candidatul pentru Camera Deputaților Ana Marcu a vorbit despre reforma pe care Partidul Național Liberal a început-o pentru alegerile din 11 decembrie. „De prea multă vreme ne plângem că Parlamentul României a ajuns la o cotă de încredere mult prea redusă. PNL a început reforma parlamentară, trimite în Parlamentul României oameni noi, onești, bine pregătiți, care au respectat criteriile de integritate. Dacă ne pasă de Constanța și de România, pe data de 11 decembrie ieșim din case și votăm“, a declarat Ana Marcu.
 
Un mesaj de îndemn la vot a transmis și cel care deschide lista candidaților pentru Senat din partea PNL Constanța, Vergil Chițac: „E limpede că nu putem schimba mersul țării dacă nu schimbăm ideile. Acesta este principiul pe care vi l-a propus PNL la Constanța și eu sper că noi toți în campania asta electorală i-am convins pe cetățeni că suntem o soluție. Mă adresez tuturor constănțenilor care mi-au dat votul la alegerile locale, mă adresez și celor care nu mi-au dat votul, dar și celor care nu au mers deloc la vot în iunie și îi invit pe toți să voteze. Eu cred că țara, poate mai mult ca niciodată în ultimii 27 de ani, are nevoie ca noi să ne facem datoria. Și datoria, în 11 decembrie, ar fi, printre altele, ieșirea la vot“.    
 
Bogdan Huțucă, candidat pentru Camera Deputaților, a mulțumit tuturor constănțenilor care în ultima lună și-au deschis ușile echipelor de campanie ale PNL și au fost dispuși să îi cunoască, să îi asculte și să le acorde încrederea lor.
„Data de 11 decembrie poate reprezenta o zi importantă pentru schimbarea fundamentală a clasei politice și a componenței Parlamentului. Votați PNL Constanța atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, având încrederea că nu vă vom dezamăgi. Suntem un grup de oameni profesioniști, integri, responsabili, care nu vă vor dezamăgi, așa cum au făcut-o alții“, a declarat Huțucă.
 
Candidatul de pe locul al doilea de la Camera Deputaților, Robert Boroianu, a transmis antreprenorilor constănțeni de ce ar trebui să voteze cu PNL la aceste alegeri. „Azi avem 16% cotă de impozitare în ceea ce privește impozitul pe profit. PNL vă propune 16% cotă unică de impozitare pe toate impozitele și taxele pe care le plătește un antreprenor către statul român. După ce PNL a introdus impozitul pe profit de 16%, dați-ne şansa de a mai face un pas și să introducem această cotă unică de impozitare“, a afirmat Boroianu în cadrul conferinței de presă.

La rândul său, George Niculescu, candidat pentru un post de deputat, s-a adresat tinerilor constănțeni, pentru a-i convinge pe aceștia să iasă la vot. „Cel mai important mesaj pe care l-am transmis în această campanie este acela de a ieși la vot. Voi invita tinerii din Constanța să iasă la vot în număr mare. Mă bazez pe sprijinul lor să iasă la vot, să voteze cu încredere lista PNL. PNL nu a mimat schimbarea la Constața, ci chiar a făcut-o, nu a fost doar un slogan electoral, ci chiar ne-am reformat“, a susținut Niculescu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii