Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis Dragi români, mergeţi la vot. Nu lăsaţi pe altul să hotărască în locul vostru ce se întâmpla cu România noastră

ro

09 Dec, 2016 12:22 1614 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut românilor să meargă la vot, duminică, indiferent dacă au o opţiune sau încă nu, avertizând că "absenteismul nu e niciodată o soluţie".
 
„Dragi români, mergeţi la vot, mergeţi la vot şi nu lăsaţi pe altul să hotărească în locul vostru ce se întâmplă cu România noastră.  Indiferent dacă aveţi o opţiune sau încă nu, e important să votaţi. S-a spus că această campanie nu a reuşit să emoţioneze, să producă o emoţie cum au reuşit alte campanii. Duminică, mergem şi alegem parlamentul pentru urmatorii 4 ani. E o alegere împortanta pentru ca vrem împreună să continuăm să facem România mai bună, trebuie împreună să construim o Românie puternică şi prosperă. Absenteismul nu e niciodată o soluţie în ziua votului.    Mergeţi şi votaţi chiar dacă vă hotărâţi în ultimul moment pe cine să votaţi. Astăzi, 9 decembrie, se sărbătoreşte ziua internaţională a luptei împotriva corupţiei. Corupţia înseamnă sărăcie, stagnare, dispreţ pentru cetăţeni, pentru lege. Corupţia ucide. De aceea îmi doresc o Românie fără corupţie. De aceea am spus de fiecare dată că eu sprijin lupta anticorupţie. De aceea cred că e foarte important să continue în forţă lupta anticorupţie. Apreciez în mod deosebit activitatea DNA şi a celor care şi-au făcut datoria pentru că România să nu mai figureze pe lista ţărilor corupte. Lupta anticorupţie trebuie să continue până când respectarea lege şi corectitudinea devin normalitate, până construim o societate care nu mai tolerează corupţia. Cred că suntem pe drumul cel bun, dar e important să continuăm.  Ca să continuăm bine e nevoie să votam. Vă aştept duminică la vot“.

Declaraţia şefului statului vine în contextul în care duminică au alegeri parlamentare.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii