Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţii PNL pentru Parlamentul României au continuat deplasările în teritoriu - la Poarta Albă, Corbu, Cernavodă, Lumina sau Agigea (galerie foto)

ro

22 Nov, 2016 00:00 2682 Marime text
Candidaţii Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal pentru Parlamentul României au continuat acţiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, pe tot parcursul săptămânii trecute fiind prezenţi în rândul cetăţenilor din judeţul Constanţa.
 
Alături de consilieri judeţeni, de membri ai BPJ al PNL Constanţa, de numeroşi tineri, de primari, viceprimari şi de echipele liberale locale, candidaţii PNL Constanţa pentru Camera Deputaţilor şi Senat au fost prezenţi în localităţile Săcele, Corbu, Cerchezu, Dumbrăveni, Independenţa, Poarta Albă, Siliştea, Cernavodă, Seimeni, Lumina, Ovidiu, Agigea şi Techirghiol. Aici, candidaţii PNL Constanţa au purtat discuţii cu cetăţenii şi au prezentat proiecte ale Programului de Guvernare al Partidului Naţional Liberal.
 
Concomitent, au fost organizate acţiuni de campanie electorală şi în mai multe zone ale municipiului Constanţa.
 
Prezent la acţiunile electorale din judeţ, preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că echipa de campanie a PNL Constanţa are un program intens de acţiuni electorale, astfel încât candidaţii liberali să fie cunoscuţi de cât mai mulţi dintre locuitorii judeţului.
 
„România are nevoie de un premier ca Dacian Cioloş şi de un Guvern de oameni competenţi, bine pregătiţi, care să fie sprijiniţi de Parlamentul pe care îl vom alege pe 11 decembrie. Sunt convins că PNL Constanţa poate trimite în Parlamentul României o echipă de oameni oneşti, profesionişti, total nouă. Ne dorim să oferim speranţă celor care vor vota la alegerile parlamentare o altă clasă politică”, a comentat liderul PNL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii