Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul hotel Ultra All-Inclusiv de pe litoral şi-a deschis porțile, la Năvodari (video)

ro

14 Jul, 2013 21:09 4408 Marime text
Spre deosebire de alte hoteluri de lux, aici turiştii vor beneficia de tot ceea ce se oferă la bar, de la răcoritoare la băuturi alcoolice, în mod gratuit. Investiția de peste 5 milioane de euro a fost făcută de omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad. Amplasat într-o zonă exclusivistă, hotelul va oferi servicii ultra all inclusiv la standarde internaţionale.

Autorizaţia de construcţie a fost emisă de primarul Nicolae Matei, care a fost prezent la inaugurare. Edilul din Năvodari consideră că în ultimii ani oraşul s-a dezvoltat armonios şi spune că investiţiile nu se vor opri aici.

Hotelul se ridica la standardele celor mai pretenţioşi turişti, afirmă primarul Radu Mazăre. Chiar dacă este considerată cea mai exclusivistă staţiune de pe litoralul românesc, Mamaia nu dispune de un număr atat de mare de hoteluri de 4 sau 5 stele cum există la Năvodari.

Numărul turiştilor care solicită cazare la un hotel de lux pe litoral  este din ce în ce mai mare.

Evenimentul s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii, dar şi cu un foc de tabără. De altfel, cerul a fost colorat de zeci de lampioane.


Rpeorter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii