Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Ziua Porților Deschise la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi

ro

02 Apr, 2014 22:45 2952 Marime text
Au trecut 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Momentul a fost marcat la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Constanţa printr-o serie de activităţi.
 

În anul 1850 se întemeia Jandarmeria Română. IJJ Constanţa şi Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa au organizat mai multe activităţi, prin care elevi din mai multe şcoli constănţene au vizionat un film de prezentare, au vizitat Sala Tradiţiilor şi au asistat la exerciţii demonstrative.
 
“Am fost vizitați de grupuri de copii, de la cei mai mici la cei mai mari. Au venit de la grădinițe, școli generale și licee. Am avut un exercițiu demonstrativ, o prezentare a activității Inspectoratului de Jandarmi și o prezentare a Sălii Tradițiilor, un mic muzeu organizat la sediu.” a spus Aurelia Şovăilă, purtătorul de cuvânt al IJJ Constanţa.
 
Joi va fi arborat drapelul național la sediul IJJ și se va intona imnul de stat. După acest moment oficial, va avea loc avansarea în grad a jandarmilor din cele douã unități care au obținut rezultate meritorii în activitatea desfășuratã.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii