Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Vrabie, musafirul lui Dragnea

ro

24 Sep, 2014 16:12 2101 Marime text
Comuna Peştera este o localitate care în ultimii ani a simţit din plin vitregiile naturii. Din această cauză, primarul Valentin Vrabie încearcă prin diferite proiecte reabilitarea infrastructurii localităţii.
''Podurile, punțile pietonale, o problemă care ne afectează la ploi abundente, ciclic la 3-4 ani, și care ne distrug comuna. Este un proiect care prevede construirea a trei poduri și două punți pietonale, prin care vom elimina acest risc.'', a declarat Valentin Vrabie, primarul comunei Peştera.
Proiectul de refacere a infrastructurii se doreşte a fi implementat prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar în cazul în care primarul Valentin Vrabie nu va găsi înţelegere pentru derularea proiectului, va recurge la măsuri… mai speciale.
''Dacă acest răspuns nu-l voi primi de la domnul Dragnea, mă voi muta la domnul Dragnea la Cabinet, la Minister, pentru că nu e un proiect de fițe, este un proiect extrem de urgent.',' a declarat Valentin Vrabie, primarul comunei Peştera.
Reamintim faptul că ploile au făcut ravagii în comună Peştera în vara anului trecut, iar fondurile din partea autorităţilor pentru refacerea infrastructurii localităţii, întârzie să apară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii