Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un angajat al Litoral Tv a câștigat Cupa presei la tir

ro

24 Mar, 2014 19:38 2159 Marime text
Focurile de armă au răsunat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Protagonişti au fost chiar jurnaliştii constănţeni. Sub îndrumarea mascaţilor Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, reprezentanţii mass-media au participat la „Cupa Presei la Tir”. Evenimentul a fost organizat la sediul IPJ, iar pe prima treapta a podiumului, la categoria băieţi, s-a clasat reprezentantul postului nostru de televiziune. Cu toate că nu a tras niciodată cu o armă letală, operatorul Litoral TV a obţinut Cupa Presei la Tir.
 
“Am ieșit la egalitate de puncte cu un alt coleg din presă, tot operator. Departajarea s-a făcut, însă, după numărul de gloanțe trase în centrul țintei, nu neapărat după numărul de puncte acumulate.[...] Nu am mai tras până acum cu acest model de Glock, nici cu pistol nu am mai tras, doar cu aer comprimat, airsoft și paintball.[...] Nu este greu, dar trebuie să-ți controlezi respirația și să ai pun pic de concentrare.” a povestit Alexandru Ionescu, operator imagine LTV.
 
Prima treaptă a podiumului la categoria fete a fost ocupată de reprezentanta unei publicaţii scrise.
 
„Am obínut locul I, cu 43 de puncte din 60. A fost destul de dificil dar m-am descurcat.” a spus redactorul Andreea Iliescu.
 
Trofeele şi diplomele au fost înmânate de şeful IPJ, Constantin Dancu, alături de prim-adjunctul inspectorului şef, Adrian Rapotan.
 
„Considerăm că reprezentanții presei sunt, într-un fel, principalii noștrii colaboratori la toate evenimentele. În fiecare an se organizează această cupă. De remarcat, că în fiecare an concurenții vin din ce în ce mai bine pregătiți, dovadă și numărul mare de puncte, la categoria băieți. Unii dintre profesioniștii militari chiar ar fi invidioși pe cei care au tras 55-56 de puncte. Vreau să-i felicit pe toți participanții și pe cei care au luat cupe și diplome.” a precizat Adrian Rapotan, prim-adjunct în cadrul IPJ Constanţa.
 
Reprezentanţii presei au tras la ţinte cu o armă letală, pistol tip Glock 17. Evenimentul a avut loc cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, celebrată anual la data de 25 martie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii