Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Lovită de semafor în timp ce traversa pe trecerea de pietoni

ro

17 Oct, 2013 20:18 2527 Marime text
O cursă între două maşini pentru a prinde verde la semaforul dintre Nicolae Iorga cu Mircea cel Bătrân din Constanta a trimis pe patul de spital o tânără care se afla pe zebră.
 
Fata se afla pe marginea drumului, când s-a făcut verde la semaforul pentru pietoni şi s-a angajat în trecere. Doar că intr-o fracţiune de secundă o maşină a venit în viteză şi s-a oprit fix în stâlpul de lângă zebră. În picaj, acesta a lovit-o pe tânără în moalele capului. Cum au ajuns la faţa locului medicii de pe Ambulanţă i-au acordat primul ajutor şi spun că starea victimei este critică. În stare de şoc, şoferul care a dărâmat stâlpul încercă să explice ce s-a întâmplat.
 
“ A vrut să facă stânga și a ocupat toată banda. Eram în spate și am tras dreapta de volan, nu am apucat să frânez și am intrat în stâlp.“ a spus șoferul care a dărâmat semaforul.
 
Tatăl tânărului, de cum a ajuns la locul accidentului şi-a revărsat nervii pe şoferul autoutilitarei pe care îl consideră vinovat. Bărbatul a plecat şi el în grabă pentru a prinde semaforul şi a încercat să schimbe banda, însă din spate celălalt conducător auto avea prea mare viteză şi nu a putut opri la timp. A tras de volan şi aşa a ajuns în stâlp.
 
“Conducătorul autoutilitarei nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, motiv pentru care conducătorul autoturismului, încercând să evite impactul cu aceasta a tras dreapta de volan și a lovit o persoană care se afla pe trotuar.” a declarant agentul șef Gârţu Cristian.
 
Deocamdată poliţiştii nu s-au pronunţat cu privire la cel care va răspunde pentru accident şi continuă cercetările în acest sens.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii