Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Accident mortal în Constanţa

ro

18 Sep, 2013 14:10 3587 Marime text
Un barbat de 48 ani a fost accidentat mortal în această dimineaţă în zona Campus din Constanţa. Bărbatul s-a angajat în traversare prin loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. La faţa locului  a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, care i-a acordat victimei primul ajutor.

„Am fost solicitaţi prin sistemul 112 pentru un pacient victimă a unui accident pe bulevardul Aurel Vlaicu. La sosirea echipajului de Ambulanţă la locul accidentului a fost găsită o persoană cu politraumatism grav. Leziunile importante erau la nivelul capului, toracelui şi membrelor superioare. Pacientul era inconştient, s-au acordat primele îngrijiri medicale şi pacientul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.”, a declarat Bercant Ilias, Medic Coordonator SAJ Constanța.

Pietonul a decedat la scurt timp după ce a fost transportat la Spital. Cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele ce au dus la producerea accidentului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii