Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenismenul Cristian Pletea i-a bătut pe toţi în Slovenia

ro

29 Nov, 2012 03:29 3110 Marime text

tenis.jpgJucătorul constănţean de tenis de masă Cristian Pletea, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru", a participat în Slovenia, la Otocec, la un stagiu de pregătire de o săptămână organizat de Federaţia Europeană de Tenis de Masă. Au fost convocaţi 34 de sportivi aparţinând categoriei de vârstă a mini-cadeţilor, băieţi şi fete, din 14 ţări (Belarus, Bulgaria, Croaţia, Irlanda, Lituania, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Slovenia, Suedia, Elveţia şi Turcia).

tenis_2.jpgDin România, au mai participat două fete, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman, care, la turneul care a deschis stagiul, au disputat finala, câştigată de Diaconu. În competiţia băieţilor, Cristian Pletea s-a clasat şi el pe locul întâi, câştigând toate meciurile. Pregătirea a fost una complexă: pe lângă antrenamentul specific de tenis de masă şi exerciţiile fizice, tinerii sportivi au luat şi lecţii de yoga şi au lucrat la îmbunătăţirea concentrării, a respiraţiei şi a coordonării vizuale.

tenis_3.jpgRevenit în România, Cristi Pletea va concura la Campionatul Naţional de tineret (individual), care se va desfăşura de mâine şi până duminică, la Buzău. De la Constanţa nu vor lipsi de la competiţie nici Lucian Munteanu, Roxana Iamandi, Alina Zaharia, Andreea Bucur, Tiberiu Marga, Sedan Orazali, Bogdan Postudor sau Kristof Sek.

Sursa foto: ettu.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii