Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata începe astăzi campania de promovare în Liga I

ro

30 Aug, 2014 00:00 1754 Marime text
Revenită în eşalonul secund, la numai un an de la promovarea în premieră în Liga I, Săgeata Năvodari şi-a propus să rămână numai un sezon în anticamera primei divizii din România.

Obiectivul este clar, promovarea, iar Săgeata are speranţe că îl va obţine. Lotul bun, stabilitatea financiară oferită de Primăria şi Consiliul Local Năvodari, rezultatele şi evoluţia din partidele de verificare, în care a fost neînvinsă, şi faptul că va juca la Năvodari meciurile de acasă sunt argumente solide pentru un campionat de succes.
 
Echipa năvodăreană debutează în campionat astăzi, de la ora 11.10, pe teren propriu, cu ACS Berceni. „Avem 19 jucători noi în lotul de 25 şi nu e uşor să omogenizăm echipa. Eu spun însă că în meciurile de verificare am reuşit să creăm relaţii de joc între fotbalişti. Am încredere că vom promova, chiar dacă nu ne va fi uşor. Ne dorim să batem ACS Berceni dacă se poate şi cu un joc bun, care să ne dea speranţe în perspectiva meciurilor următoare“, a spus antrenorul Cătălin Anghel. „Întâlnim la debut o echipă experimentată. Sperăm ca finalul partidei să aducă bucurie la Năvodari“, a spus şi una dintre noile achiziţii, stoperul Răzvan Damian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii