Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sabin Strătilă, Gheorghe Grigoraş, Ionel Melinte şi Cristian Cojocaru, nominalizaţi în ancheta Federaţiei Române de Rugby

ro

08 Dec, 2015 00:00 3498 Marime text


Judeţul Constanţa are patru nominalizaţi în ancheta de final de an a Federaţiei Române de Rugby, care va stabili cei mai buni jucători şi antrenori din rugby-ul autohton, la toate nivelurile.
Nominalizaţii (pe diferite secţiuni) primesc puncte de la 1 la 5 de la câte trei specialişti ai FRR, iar în paralel, pe site-ul federaţiei, se organizează o votare, al cărei câştigător va primi alte trei puncte. Cel care va acumula cele mai multe puncte va fi declarat câştigător.
 
La fiecare categorie propusă există cinci nominalizări, iar constănţenii sunt: Sabin Strătilă (jucător originar din Topraisar, care joacă la Steaua Bucureşti) - cel mai bun tânăr jucător din Superligă; Gheorghe Grigoraş (CS Năvodari) - cel mai bun jucător din Divizia Naţională de seniori; Ionel Melinte (din Ghindăreşti, dar jucător la Steaua) - cel mai bun junior; Cristian Cojocaru (Tomitanii Constanţa) - cel mai bun antrenor de juniori.
 
„Mulţumesc Federaţiei pentru nominalizare. Pentru mine este un semn de recunoaştere a muncii mele şi a echipei Tomitanilor. Însă, în primul rând, mulţumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine în tot acest timp! Tomitanii - România - Constanţa - Rugby“, a postat Cristian Cojocaru pe Facebook.
 
FRR informează că votul durează până pe 11 decembrie, la ora 23.59. Premiile vor fi acordate în cadrul Galei Rugbyului Românesc, ce va avea loc pe 17 decembrie, de la ora 20.00, la Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii