Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatul a fost decis pe final Meci cu goluri multe între Axiopolis Cernavodă şi FC Viitorul II

ro

10 Apr, 2017 00:00 4394 Marime text
Meci cu şase goluri, sâmbătă, pe stadionul „Trust“ din Cernavodă, unde s-au întâlnit, în etapa a 19-a a Ligii a 3-a, seria secundă, gazdele de la Axiopolis şi FC Viitorul II, reprezentantele judeţului Constanţa în competiţie. 
 
Partida s-a încheiat la egalitate, 3-3 (2-1), FC Viitorul II egalând cu două minute înainte de final. Golurile le-au aparţinut lui Alexandru Moise (23), George Rusu (43), Ionuţ Gheorghe (71 - din penalty), respectiv Virgil Ghiţă (12), Claudiu Zamfirescu (67) şi Cristian Ene (88).

Axiopolis Cernavodă (antrenor, Ionel Melenco) a jucat cu: Nanu - I. Gheorghe, Zaharia, C. Hristu, L. Gheorghe - M. Hristu (83 Zugravu), R. Moldoveanu (65 C. Beşleagă) - Rusu, Vieru, Dogaru - Moise (81 Ad. Cristea). Pentru FC Viitorul II (antrenori, Cristian Cămui şi Vasile Mănăilă) au evoluat: Murariu - Rusu, Ghiţă, Kilyen, Panait - Neniţă, Iani, Oană (65 Vidrăsan) - Zamfirescu, C. Ene, Măţan.

Absenţele s-au cunoscut 

„A fost un meci de luptă, cu ocazii, în care noi am avut mai multe oportunităţi de a marca decât FC Viitorul II. La noi s-a cunoscut absenţa căpitanului de echipă, Andrescu, şi a lui Husein, ambii suspendaţi. Am avut patru juniori în formula de start, Nanu (născut în 1997), Leonard Gheorghe, Marius Hristu şi Moldoveanu (toţi 1998)“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Axiopolis. 

„Trebuia să câştigăm“ 

„Meciul s-a jucat pe un teren prost, care ne-a dezavantajat, întrucât noi suntem o echipă tehnică, cu circulaţie şi construcţie, care pasează şi e preocupată de joc. În prima repriză, am fost nevoiţi să jucăm mai mult cu mingi lungi. În repriza a doua, odată cu trecerea timpului, se vedea că ne impunem din ce în ce mai mult, am dominat şi ne-am creat ocazii. A venit însă un penalty care n-a fost, din punctul nostru de vedere. Totuşi, am reuşit să revenim de două ori, de la 1-2 şi de la 2-3. Per ansamblu, rezultatul este satisfăcător, dar consider că repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate şi puteam să şi câştigăm. Trebuia să câştigăm“, a spus Cristian Cămui.
 
Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii