Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu „Marian Pană beneficiază de susţinere totală la Farul”

ro

17 Oct, 2014 00:00 2801 Marime text
Preşedintele FC Farul, Auraş Braşoveanu, a declarat că antrenorul principal al echipei, Marian Pană, beneficiază de susţinere totală din partea conducerii clubului.
 
„N-am nimic cu el. Marian Pană se bucură de sprijinul întregului colectiv administrativ de la Farul. Azi (n.r. ieri), am purtat o discuţie şi am lămurit lucrurile. În privinţa criticilor mele invocate de antrenor, mi-am exprimat o părere legată de jocul echipei şi de rezultatele obţinute. La eforturile care se fac la Farul, ne aşteptam să avem mai multe puncte până acum. Însă nu am criticat munca lui Marian Pană şi atitudinea sa. El a luat-o personal, dar n-are nimeni nimic cu el. Nu se pune problema să tratăm cu alţi antrenori. Ştirea cu Viorel Tănase e inventată. Ne zbatem să-i asigurăm echipei toate condiţiile. Jucătorii trebuie să rămână concentraţi doar pe ce au de făcut în teren“, a detaliat Auraş Braşoveanu.
 
„Am lămurit lucrurile faţă în faţă, bărbăteşte, cum era şi normal. Ne-am pus de acord. Ambii suntem pe aceeaşi lungime de undă, gândim la fel şi vrem acelaşi lucru, binele Farului”, a spus şi Marian Pană.

Ionuţ Plămadă, monitorizat la spital

Preşedintele Farului a mai spus că, accidentat în meciul cu CF Brăila, mijlocaşul Ionuţ Plămadă a rămas internat peste noapte în spital. „A fost monitorizat, pentru a se vedea dacă nu cumva a suferit şi altceva mai grav decât acel şoc dat de mingea primită în barbă. Primele investigaţii medicale au infirmat aşa ceva. Nu cred că Ionuţ va avea probleme pentru meciul de sâmbătă, cu Săgeata, dar decizia o vor lua medicii“, a punctat Auraş Braşoveanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii