Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfrângerea cu 0-7 a SSC Farul nu îi afectează lui Marcel Lică optimismul în privinţa promovării în Liga a 2-a

ro

10 Oct, 2017 00:00 2613 Marime text

Scorul, 0-7, şi maniera în care a pierdut SSC Farul meciul din deplasare cu Progresul 1944 Spartac Bucureşti sunt greu de înţeles şi pentru preşedintele executiv al clubului constănţean, Marcel Lică. Pe locul doi înaintea partidei, la egalitate de puncte cu adversara sa (liderul clasamentului seriei secunde a Ligii a 3-a), formaţia de pe litoral a căzut pe locul patru (cu 16 puncte), dar Lică spune că obiectivul echipei fanilor rămâne în continuare promovarea imediată în Liga a 2-a. 
 
„E inexplicabil ce s-a întâmplat în meciul cu Progresul 1944 Spartac. Sigur, ştiam că va veni şi ziua în care vom înregistra prima înfrângere, dar nu ne aşteptam că vom pierde de maniera aceasta. A fost un lanţ de inexactităţi, suprapuse şi cu lipsa de combativitate (inexplicabilă), plus ploaia şi terenul sintetic, care i-au ajutat tot pe cei care au atacat şi au şutat la poartă. Aproape tot ce au avut gazdele a intrat, aceasta şi pe fondul unei forme mai slabe a portarului nostru, Gurău. Toate adunate au dus la scorul astronomic de 7-0. Doare nu înfrângerea în sine, cât atitudinea. Este un eşec greu de digerat“, a spus Marcel Lică.

 „Trebuie să facem uitat acest eşec ruşinos cât mai rapid“

 Preşedintele executiv al SSC Farul este de părere că lotul de jucători trebuie întărit şi că în restul de meciuri din tur echipa nu trebuie să mai comită niciun pas greşit. „Nu vreau să iau apărarea nimănui, dar se ştie că, obţinând mai târziu girul Primăriei pentru finanţare, am început pregătirea mai târziu, iar selecţia noastră nu a avut un spectru mai larg, întrucât jucătorii la care ne gândeam noi aveau deja angajamente. Mă gândesc că în iarnă ne vom întări, astfel că trebuie să ne păstrăm optimismul. Ţelul nostru rămâne în continuare promovarea în Liga a 2-a. Mergem înainte. Dar e cert că trebuie să îmbunătăţim lotul, iar cei care sunt acum la echipă trebuie să aibă mai multă responsabilitate atunci când intră pe teren. Trebuie ca, de acum înainte, să facem un tur de campionat fără greşeală. Cu siguranţă că şi Progresul 1944 Spartac se va împiedica. Întrecerea e lungă şi se poate întâmpla orice. Trebuie să facem uitat acest eşec ruşinos cât mai rapid, iar aceasta numai prin atitudine şi prin victorii în jocurile următoare“, a arătat Marcel Lică.
 
În etapa următoare, SSC Farul întâlneşte pe teren propriu, la Techirghiol, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15.00, echipa Delta Dobrogea Tulcea, care ocupă locul nouă în clasament, cu nouă puncte.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Suporter 09 Oct, 2017 22:27 Lica lasa-ne si dute.Cu oamenii ca ține nu o sa progreseze SSC-ul.Lăsa pe cei tineri.ți-a trecut timpul.ești o piedică pt proiect