Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep înscrierile la Maratonului Nisipului, de la Mamaia

ro

14 Nov, 2016 09:53 1678 Marime text
Sportivii profesionişti sau amatori, din România sau din străinătate, se pot înscrie, începând de astăzi, la ediţia a IV-a a Maratonului Nisipului, eveniment internaţional care va avea loc în data de 26 martie 2017, pe plaja din staţiunea Mamaia.
 
Participanţii pot opta pentru una dintre următoarele curse: maraton individual pe distanța de 42 km, semi-maraton individual 21 km și cursa individuală de 10 km. Totodată, părinţii au posibilitate de a alerga alături de copii lor, pe o distanţă de 1 km, în cadrul ineditei curse “Family Run”, eveniment care are ca scop promovarea sportului în familie şi lupta împotriva obezităţii infantile, fenomen care plasează România pe locul 2 în Europa.
 
Fiind una dintre primele competiţii sportive de anduranţă din Europa care se desfăşoară integral pe nisip, evenimentul internațional Maratonul Nisipului este şi un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a litoralul românesc la nivel internațional. La primele trei ediţii, Maratonul Nisipului a adunat la start peste 1.600 de iubitori ai sportului din România şi din alte peste 15 ţări, iar la ediţia din 2017 organizatorii se aşteaptă la un numar de peste 1.000 de participanti.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii