Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îi priesc meciurile cu Astra Giurgiu Tânărul Andrei Ciobanu, un nou gol în Liga 1 pentru FC Viitorul. Din lovitură liberă!

ro

20 Sep, 2017 00:00 2400 Marime text
FC Viitorul a înregistrat în disputa din deplasare cu Astra Giurgiu al cincilea eşec stagional. Gazdele s-au impus cu 3-1, campioana României egalând la un moment dat prin golul lui Andrei Ciobanu
 
În disputa din etapa a zecea a Ligii 1, Astra a punctat prin Balaure (15), Ioniţă (48) şi Abang (86), în vreme ce Andrei Ciobanu a marcat în minutul 37. Titular, tânărul de 19 ani al FC Viitorul a înscris din lovitură liberă, dovedind că îi priesc meciurile cu Astra, echipă contra căreia a debutat cu gol în prima divizie, anul trecut!

Astra Giurgiu (antrenor, Edward Iordănescu) a jucat cu: Iliev - Belu, Bejan, Polczak, Stan - Dandea, Mrzljak - Balaure, Ioniţă (79 Marquinhos), Moise (72 Takayuki) - Le Tallec (66 Abang). Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a mizat pe: Rîmniceanu - Ciobanu (70 Băluţă), Țîru, Horj, Ganea - Cicâldău, Mladen, Vînă (70 De Nooijer) - Eric, Țucudean, Chiţu (77 Drăguş). Rezerve neutilizate au fost Buzbuchi - V. Ghiţă, Căpuşă şi Dumitrescu. După zece partide disputate în Liga 1, în care a înregistrat trei victorii, două egaluri şi cinci înfrângeri (golaveraj 7-10), FC Viitorul se află, cu 11 puncte, pe locul zece în clasament.

 Vor avea un an de suferinţă 

„Felicitări Astrei, a ştiut să speculeze puţinele momente în care noi am făcut anumite greşeli. Au contat unele mici detalii, dar acesta e fotbalul. Nu ne place că am pierdut, însă cred că am făcut un meci foarte bun. Am avut ocazii foarte multe, dar le-am irosit. Suntem dezamăgiţi, dar mergem înainte. Trebuie să creştem în personalitate şi responsabilitate şi să ne conectăm mult mai bine la obţinerea rezultatului. În fotbal nu poţi trăi niciodată cu ce ai făcut ieri. Trebuie să fii motivat, puternic şi să demonstrezi încă o dată. Eram încrezători, căci străbăteam un moment bun. Viitorul va avea un an greu, de suferinţă, după succesul incredibil de anul trecut. Trebuie să fim pregătiţi să luptăm“, a declarat Gică Hagi.

Gol la cinci minute după ce a intrat pe teren 

Născut pe 18 ianuarie 1998, la Bârlad, Andrei Ciobanu este internaţional de juniori, campion naţional la juniori şi participant în Liga Campionilor pentru tineret (Youth League), în care a înscris de mai multe ori. Andrei poate juca mijlocaş sau atacant. Anul trecut, el a debutat în Liga 1 în etapa a şasea din play-off, în meciul cu Astra (care era atunci liderul clasamentului), pierdut de FC Viitorul la Ovidiu cu 1-3. În acea partidă, Ciobanu a intrat pe teren în minutul 77, iar cinci minute mai târziu a semnat unica reuşită a Viitorului.

Cosmin Contra, prezent la partidă 

La meciul Astra Giurgiu - FC Viitorul a asistat şi Cosmin Contra, cel care urmează a fi învestit vineri selecţioner al echipei naţionale de către Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. „Îl felicităm pe Contra, îi urăm succes şi să fie inspirat în tot ce face. Are de construit o echipă cu o mentalitate bună, care să câştige şi să aducă rezultate. La echipa naţională trebuie performanţă. E greu să acceptăm anumite lucruri. Cosmin e un băiat tânăr, preocupat, care doreşte, are personalitate şi e ambiţios“, a spus Gică Hagi, care a fost coleg cu Contra la echipa naţională, iar apoi i-a fost şi antrenor.

Următorul meci, contra lanternei roşii 

În etapa viitoare, campioana României va juca la Ovidiu cu ultima clasată, nou-promovata Juventus Bucureşti, care nu a câştigat niciun meci până acum, având trei egaluri şi şapte înfrângeri în zece partide, golaveraj 6-17. Cu trei puncte în cont, Juventus ocupă locul 14 în ierarhia Ligii 1. Partida se dispută joi, 21 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu.
 
Biletele de intrare la meci se achiziţionează de ieri, având următoarele preţuri: 30 de lei la Tribuna I, 20 de lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Peluza I şi a II-a. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. De pe site-ul Eventim şi de pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home.
Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. În ziua disputării meciului, la stadionul central se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, de la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 15.00.

Transport pentru suporteri 

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi, 21 septembrie, începând cu ora 15.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Facebook (Andrei Ciobanu)

Citeşte şi: 

Debut cu gol în Liga 1 pentru Andrei Ciobanu: Vasile Mănăilă - „E un jucător bun, de viitor. O să mai auziţi de el!“

Andrei Ciobanu, eroul FC Viitorul din Liga Campionilor: „În ciuda scorului, rămânem cu picioarele pe pământ” (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii