Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud vrea să avanseze în Cupa EHF. Joacă două meciuri la Constanța cu BSK Handball Elite

ro

13 Oct, 2017 17:47 2140 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța susține în acest weekend primele sale meciuri europene, întâlnind în Sala Sporturilor din Constanța, sâmbătă și duminică, de la ora 18.00, echipa norvegiană BSK Handball Elite, în turul doi preliminar al Cupei EHF.

"După o pauză de doi ani, la Constanța se joacă iar handbal internațional de calitate. Mă bucur pentru aceasta. Nu cred că suntem favoriți, șansele sunt egale, dar faptul cș susținem ambele partide pe teren propriu ne obligă să ne calificăm. Nu avem presiune, suntem cu toții profesioniști. Echipa adversă joacă un handbal curat. Vrem să obținem o frumoasă și în același timp istorica accedere în turul următor", a declarat Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud.


"Susținem două meciuri foarte importante. Echipa adversă are școală scandinavă, aleargă și trage mult la poarta. Nu avem o misiune ușoară, dar suntem încrezători. Ne bazăm și pe sprijinul suporterilor", a spus și antrenorul Marko Isakovic.


"Așteptarea a luat sfârșit. Încă de la înființarea echipei ne-am dorit să promovăm imediat în Liga Națională și să jucăm în cupele europene. Avem un atu că susținem ambele meciuri acasă, dar trebuie sa ne concentram foarte bine. Partidele vor fi grele, norvegienii nu vor veni să se predea. Sunt jucatori foarte periculosi si imprevizibili. Vrem să mergem mai departe cu două victorii. Să sperăm că am depășit perioada proastă, a aratat și căpitanul HC Dobrogea Sud, Laurențiu Toma.


Pentru primul meci, de mâine, formația constănțeană îl are suspendat pe Buricea, în vreme ce Malinovic e incert.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii