Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Medgidia l-a transferat pe Claudiu Dogaru

ro

10 Jan, 2004 00:00 1468 Marime text

Prima achizitie pentru "reconfirmatul" Daniel Radulescu

Mai sunt vizati niste fotbalisti de la FC Farul si Astra Ploiesti * Sorin Mocanu are mari sanse de a reveni la echipa la care s-a consacrat

Inca in vacanta, divizionara B de fotbal CSM Medgidia (locul 14, cu 16 p si -5 la "adevar") are fixata reunirea lotului pentru inceperea pregatirilor pe data de 12 ianuarie. In prima zi, jucatorii vor avea un program mai lejer, de schimbare a "impresiilor de vacanta". De a doua zi insa se va intra in pregatirea propriu-zisa. Impreuna cu conducerea clubului, antrenorul principal Daniel Radulescu a conturat un program de instructie, ce cuprinde o perioada de reacomodare la efort, timp de doua saptamani. Dupa aceasta se va pleca intr-un cantonament montan, ce are toate sansele sa se desfasoare la Predeal timp de doua-trei saptamani. In acest sens, presedintele clubului, Gheorghe Dogaru, este plecat in statiunea montana pentru a pune la punct toate detaliile. La revenirea de la Predeal, formatia din Medgidia se va pregati numai in localitate, urmand ca pana pe 13 martie, cand este programata prima etapa din retur (CSM Medgidia va juca acasa cu Oltul Sfantu Gheorghe), sa sustina mai multe meciuri amicale.

Tot cu Radulescu pe banca

Desi dupa incheierea turului echipa se afla pe locul 14, conducerea clubului este dispusa sa-i dea credit in continuare antrenorului principal Daniel Radulescu, mentinandu-l in functie. "In sedinta Consiliului de Administratie am hotarat sa mergem in continuare pe mana sa. Eu il stiu de mult timp si am mare incredere in el", a spus Dogaru.

A fost adus Dogaru junior

Pentru partea a doua a campionatului, CSM Medgidia intentioneaza sa perfecteze cateva transferuri. Pana in acest moment s-a reusit unul: atacantul Claudiu Dogaru, fiul presedintelui. Acesta are 23 de ani si a evoluat in trecut la FC Farul si Portul. Se mai are in vizor aducerea a cel putin unui fundas si a unui mijlocas. Momentan, se asteapta ca FC Farul si Astra, gruparile prietene formatiei din Medgidia, sa-si definitiveze loturile largite, pentru a se materializa aceste transferuri. De la prima formatie este dorit fundasul Sorin Mocanu, jucator care s-a consacrat la Medgidia. "Cam 80 la suta Mocanu este rezolvat", a apreciat Dogaru.

Fara restante

Presedintele Gheorghe Dogaru spune ca la CSM Medgidia nu sunt restante financiare. "Suntem la zi cu tot. De altfel, cred ca suntem singurul club din Divizia B care ne putem lauda cu acest lucru".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii