Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce surpriză i-a făcut arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă iubitei sale când a cerut-o de soţie (galerie foto)

ro

16 Nov, 2013 00:00 9890 Marime text
Eveniment fericit şi emoţionant în viaţa arbitrului constănţean de fotbal Laurenţiu Ciuchiţă, care s-a logodit cu iubita sa, Rodica Mecu. „Cavalerul” de 24 de ani a ţinut mult ca momentul în care îi va cere mâna jumătăţii sale să fie unul special, de care amândoi să-şi aducă aminte cu plăcere toată viaţa. A plănuit totul în secret, iar momentul logodnei l-a ascuns sub pretextul unei deplasări la Iaşi, cu ocazia unei vizite la Catedrala Mitropolitană. „Eu sunt de felul meu o persoană mai evlavioasă, astfel că Rodi nu a bănuit nimic când am mers la Iaşi.

Am fost la lăcaşul de cult, la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, iar apoi am mers la un mall să mâncăm. Ca din întâmplare, am intrat acolo şi într-un magazin de bijuterii, unde i-am spus iubitei mele să-şi aleagă ce inel îi place. Abia atunci şi-a dat seama Rodica de adevăratul scop al deplasării noastre la Iaşi. A luat inelul şi, plină de emoţie, a spus Da”, a declarat Laurenţiu Ciuchiţă. „O zi specială alături de iubitul meu, un week-end de vis şi o surpriză minunată. Şi am zis Dadaadaa!!!”, a postat pe Facebook, plină de fericire, Rodica.

S-au cunoscut la fitness

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat la un centru comercial din Constanţa, unde Laurenţiu este instructor de fitness, iar Rodica îi era clientă. Viitoarea soţie a arbitrului este mai mare cu nouă ani ca el, însă acesta nu e un impediment în calea tulburătoarei lor poveşti de iubire. Rodica Mecu lucrează ca economist la un celebru lanţ hotelier, „Phoenicia Hotels & Resorts”, şi este divorţată, având şi un băieţel, Emil, cu care Laurenţiu se înţelege foarte bine. L-a luat cu el şi la meciuri. De altfel, şi Rodica îl însoţeşte pe Laurenţiu la toate partidele de fotbal, atât la cele la care arbitrează, cât şi la cele la care merge ca spectator. „Mă susţine foarte mult. Seara, acasă, mă ascultă la teorie. Este foarte important pentru mine că beneficiez de această înţelegere din partea Rodicăi, având în vedere că arbitrajul îmi solicită plecarea de acasă, la pregătire, la cursuri şi la jocuri, mult timp”, se bucură Laurenţiu, care a fost singurul arbitru constănţean de Liga a 4-a convocat de Comisia Centrală a Arbitrilor la Cursul de Consolidare din Programul „Tinere Talente”, care s-a desfăşurat, timp de două zile, la Bucureşti. „Am ajuns în faza finală. Cred că săptămâna viitoare voi primi delegare la un joc de Liga a III-a, în care voi fi monitorizat”, a arătat tânărul arbitru.

A primit cadou un căţel născut în aceeaşi zi şi lună cu el

La periplul de la Iaşi, alături de Laurenţiu şi Rodica s-a aflat şi câinele celor doi, Hachi, care a fost primit cadou de arbitru cu ocazia zilei sale de naştere. „Hachi este fată, are un an şi s-a născut în aceeaşi zi şi lună cu mine, 30 septembrie. Rasa este japoneză, Akita Inu, iar numele vine de la căţelul din filmul «Hachiko - Povestea unui câine», cu Richard Gere”, dezvăluie Laurenţiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hahahah 16 Nov, 2013 20:27 ADMINISTRATOR Comentariul dv nu respecta regulile de postare