Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bonjasky şi Cătălin Moroşanu, în prim-plan Războinicii de la Superkombat vor fi prezentaţi la Mamaia Music Awards

ro

01 Aug, 2014 00:00 3194 Marime text
Triplul campion mondial Remy Bonjasky, vedeta Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Sebastian Ciobanu, dar şi ceilalţi sportivi care vor lupta, mâine seară, în Sala Sporturilor din Constanţa, la gala Superkombat, vor fi prezentaţi oficial diseară, în cadrul Mamaia Music Awards.
Cei 16 sportivi se vor înfrunta pentru prima oară în această după-amiază, la ora 17.00, la Beach Party, de pe plaja Flora din Mamaia, atunci când este programat cântarul oficial. Vedeta galei, Cătălin Moroşanu, anunţă că acesta va fi momentul în care va câştiga meciul cu grecul Giannis Stoforidis. „E un moment foarte important. Dacă ai câştigat duelul psihologic cu adversarul, atunci eşti deja favorit“, a afirmat Moroşanu.
Diseară, de la ora 22.30, la Mamaia Music Awards, în faţa a mii de spectatori, luptătorii vor fi prezentaţi oficial, aceasta urmând să fie şi ultima apariţie înaintea galei de mâine. La evenimentul programat în Piaţeta Perla din Mamaia nu va lipsi nici superstarul Remy Bonjasky, sosit special pe litoral pentru a asista la al patrulea World Grand Prix al anului.
Biletele pentru gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, programată să înceapă de la ora 21.00, în care Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe grecul Giannis „Hercule“ Stoforidis, costă 30 de lei şi s-au pus deja în vânzare, putând fi achiziţionate de la Sala Sporturilor, dar şi din alte locaţii din toată ţara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii