Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele Elena Roxana Almăşan, noul manager oficial al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol (documente)

ro

04 Aug, 2015 00:00 8203 Marime text
Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol a făcut publice rezultatele finale ale concursului pentru funcţia de director, rămasă vacantă după ce Ministerul Sănătăţii nu a mai reînnoit mandatul lui Alexandru Georgescu.
 
La concurs s-au înscris Elena Roxana Almăşan (actualul director interimar), Adriana Şlincu, director al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol, şi Petruţ Claudiu Gafar, fost director al Spitalului Municipal Roman. La proba scrisă (test-grilă), Elena Roxana Almăşan a obţinut nota 9,70, Adriana Şlincu - 6,7, iar Petruţ Claudiu Gafar - 5. La proba Proiect de management, Elena Roxana Almăşan a obţinut nota 9,15, iar media finală este 9,42. Din comisia de examinare au făcut parte: Mihaela Udrea - preşedinte, Ramona Iliuţă şi Adriana Covei - membri, Nicolae Manea - observator şi Darius Dobrin - secretar.

Cine este Elena Roxana Almăşan

Pe site-ul unităţii sanitare sunt postate declaraţiile de avere şi de interese ale noului manager, documente completate în anul 2015. Potrivit declaraţiei de avere, Elena Roxana Almăşan deţine două terenuri intravilane de 608 mp şi, respectiv, 319 mp. Unul este situat în judeţul Constanţa, cel de-al doilea, în judeţul Ilfov. Printre proprietăţi se mai numără două case, de 225 mp şi de 81 mp, situate în judeţul Constanţa, respectiv judeţul Ilfov. La rubrica „Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea acestora depăşeşte 5.000 de euro“, este precizată suma de 40.000 de euro, acordată ca împrumut unei persoane fizice. La rubrica „Datorii“, este trecută suma de 223.318 euro, scadentă în anul 2038. În anul fiscal 2014, a câştigat suma de 12.157 de lei de la SC Domplex Plus, iar soţul său, suma de 56.400 de lei de la MApN. Elena Roxana Almăşan a mai câştigat de la MApN 26.760 de lei, ce reprezintă pensie militară. Roxana Elena Almăşan este locotenent în rezervă, a terminat Şcoala de Ofiţeri din Sibiu şi are studii de jurist. În 2012, a mai activat în cadrul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol ca şef al Serviciului Personal. Din declaraţia de interese, completată în anul 2015, reiese că Elena Roxana Almăşan nu deţine acţiuni la vreo societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese completate în 2015 de Elena Roxana Almăşan.

Citeşte şi

Schimbări în conducere: Cine este Elena Roxana Almăşan, cea care l-a înlocuit pe Alexandru Georgescu la Sanatoriului Balnear Techirghiol (documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii