Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele redute PNL din judeţul Constanţa, puse la punct de noi conduceri

ro

08 Jun, 2015 00:00 1618 Marime text

Deşi finalul lunii mai era termenul-limită pentru constituirea tuturor Comitetelor Executive în fiecare filială PNL din judeţul Constanţa, data a fost devansată. Astfel, liberalii s-au trezit în situaţia în care nici măcar până la această dată nu au reuşit să pună la punct noile structuri de conducere ale organizaţiilor locale. Amintim că este vorba despre cea mai nouă structură de conducere la nivel teritorial, aşa-numitul Comitet Executiv, a cărui înfiinţare a fost aprobată, la sfârşitul lunii ianuarie, în cadrul Consiliului Naţional al PNL.

Cu toate acestea, în cursul acestei săptămâni vor fi formate şi ultimele CEx-uri în organizaţiile PNL de la malul mării. Este vorba despre CEx-urile din organizaţiile PNL Mereni, PNL Chirnogeni, organizaţia din 23 August, cea din comuna Ciocârlia şi PNL Negru Vodă. Poate cea mai importantă organizaţie unde structura de conducere care se impune a fi pusă la punct după fuziunea dintre PDL şi PNL este Organizaţia PNL Medgidia. În ceea ce priveşte această filială, tensiunile puternice dintre vechii democrat-liberali şi liberalii cu tradiţie sunt de notorietate. Din cauza acestor tensiuni, noua structură de conducere nu este nici până astăzi bătută în cuie, dar, potrivit unor surse, zilele trecute, Dumitru Moinescu şi Marian Iordache, cei doi vicepreşedinţi ai organizaţiei, ar fi ajuns, se pare, la un numitor comun, astfel că şi PNL Medgidia va avea, cât de curând, un CEx - statutar.

Amintim, în această ordine de idei, că recent a fost constituit şi CEx-ul PNL Năvodari, acolo unde copreşedinţi ai organizaţiei sunt Liviu Oprea (fost democrat-liberal dezertat din PDL şi devenit membru PNL după momentul electoral din 2012) şi consilierul judeţean Adrian Sponte, fost preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii