Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul de la Valu lui Traian la ceas aniversar Florin Mitroi împlineşte, astăzi, 47 de ani

ro

21 Mar, 2014 00:00 11239 Marime text
Zi specială pentru Florin Mitroi, primarul comunei constănţene Valu lui Traian. Liderul administraţiei locale de la Valu împlineşte, astăzi, 47 de ani!
Aflat deja la al treilea mandat , Florin Mitroi a fost, înainte să ajungă la cârma autorităţii publice locale din comuna vecină oraşului Constanţa, administrator la o societate privată şi maistru gestionar la SC Vie-Vin Murfatlar. Nu s-a putut despărţi de tărâmurile natale, de aceea anii de liceu i-a făcut la Colegiul Agro-Industrial Poarta Albă, iar între 2003-2007, a urmat cursurile Facultăţii de Management Financiar Contabil, din cadrul Universităţii Spiru Haret din Constanţa, ulterior fiind şi master absolvent al aceleiaşi instituţii.
„În 2004, când am devenit primar al comunei Valu lui Traian, localitatea arăta deplorabil, fără reţele de utilităţi şi cu drumuri de pământ. Acum, suntem o localitate europeană şi facem investiţii majore în infrastructură. În toate acţiunile mele, criteriul de bază a fost transparenţa. Vreau să construim împreună un parteneriat solid care să aibă ca efecte, pe termen mediu şi lung, prosperitatea fiecăruia, respect faţă de vecini şi mândria de a locui într-o comună bogată”, este mesajul său pentru locuitorii comunei, unde este primar de aproape 10 ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii