Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul a încheiat circuitul proiectului „Trimite o carte peste Prut"

ro

11 May, 2011 00:56 1556 Marime text

cap_7.jpgCampania „Trimite o carte peste Prut", începută anul trecut, în martie, lansată de Liga Studenţilor Basarabeni din România şi promovată la nivelul judeţului nostru de Organizaţia Studenţilor Basarabeni Constanţa, în parteneriat cu Prefectura Constanţa, a ajuns la final.

Ieri, prefectul Claudiu-Iorga Palaz s-a deplasat personal în Republica Moldova, localităţile Dulcineşti şi Cantemir, unde a lăsat 3,5 tone de cărţi la cele două licee din localităţi. „Am fost primiţi foarte bine de către preşedintele de raion, au fost foarte bucuroşi că ne-am gândit la ei şi la generaţia tânără", a declarat prefectul. Pentru că se afla în zonă, prefectul a vizitat şi a adus un omagiu eroilor căzuţi în al Doilea Război Mondial care au fost îngropaţi în cimitirul de la Ţiganca. „Cimitirul a fost reabilitat şi amenajat de către Cultul Eroilor din România. Era păcat să trec pe lângă cimitir şi să nu pun o floare", a mai adăugat prefectul.

Prefectura s-a alăturat proiectului lansat anul trecut, pe 27 martie, exact în ziua ce marchează Unirea Basarabiei cu Bucovina.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii