Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL - „Drumul european al României este pus în pericol de PSD“ Liberalii luptă împotriva „pesedizării“, prin programe pe teme europene şi candidaţi cu experienţă

ro

22 May, 2014 00:00 2424 Marime text
Pentru a convinge electoratul să pună ştampila pe candidaţii Partidului Naţional Liberal la alegerile europarlamentare din 25 mai, liberalii au lansat un amplu program pe teme europene, „Manifestul PNL pentru Parlamentul European -  Prosperitate Naţiune Libertate“, corelat cu cel intitulat „Economia Liberală - Prin noi înşine“. Acestea vorbesc despre opţiunile privitoare la politica industrială, agricultură şi mediu. De asemenea, liberalii mizează pe experienţa pe care candidaţii lor au căpătat-o în timpul mandatelor în Parlamentul European.
Reprezentanţii PNL doresc schimbarea partidului care este acum la guvernare, PSD, susţinând că „pe social-democraţi nu-i interesează România, îi interesează doar cum să-l facă pe Ponta preşedinte şi să acapareze toată puterea“. „Drumul european al României este pus în pericol de PSD“, adaugă liberalii, într-un comunicat de presă, declarând că singura garanţie de „depesedizare“ a ţării noastre o reprezintă votarea Partidului Naţional Liberal.
„Românii vor vota PNL pentru a nu lăsa puterea în mâna unui singur partid-stat“,  susţin liberalii în încheierea comunicatului de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii